Meci

Negumereanu vs Villanueva

NICOLAE NEGUMEREANU vs. ISAAC VILLANUEVA

Negumereanu vs Villanueva meci din categoria semigrea.

RUNDA 1

Cei doi luptatori de la categoria semigrea, atrag supravegherea arbitrului Mike Beltran, care este pregătit și suficient de puternic pentru a interveni la momentul necesar.

Un semn de respect este arătat în timp ce se ating, iar data viitoare când își vor înpârti pumnii, aceștia vor veni mult mai repede unul spre celalalt. Negumereanu reușește o lovitură de picior, în timp ce este avertizat imediat pentru degete întinse, și se duce după alta, doar că este contracarat.

Negumereanu se apleacă pentru o intrare în forță și, deși nu o obține, îl blochează pe texan în sârmă. Negumereanu se învârte brusc, îl lovește pe Villanueva cu un cot din intoarcere și se dă înapoi pentru a evita la limită o directa de dreapta. Villanueva mărșăluiește în față pentru a se încăiera și îl prinde pe Negumereanu cu o dreaptă. Negumereanu îi răspunde cu câteva lovituri, iar cei doi încep să arunce cu ferocitate cu tot ce au. Unul îl zguduie pe celălalt, și așa continuă până când Villanueva este rănit grav cu o dreaptă în spatele urechii.

Atunci când Villanueva se prăbușește în genunchi, Negumereanu aplică un șir de lovituri care aproape toate îl lovesc pe Villanueva în ceafă. Când Beltran oprește lupta, Villanueva protestează că nu a fost rănit de lovituri legale. Lupta s-a încheiat și nu este clar dacă exista vreo revizuire în boxă în urma acestei opriri, deoarece mai multe dintre lovituri au aterizat în mod curat la ceafă, ceea ce le-ar considera ilegale.

Negumereanu vs Villanueva se incheie.

REZULTATUL OFICIAL

Nicolae Negumereanu il învinge pe Isaac Villanueva in repriza 1in minutul 1:18 prin TKO (lovituri de pumn).

Adversar : Isaac Villanueva

Arbitru de ring : Mike Beltran

Data evenimentului  : 23 octombrie 2021

Arena :UFC APEX

Oras : Las Vegas, Nevada, USA

Catalog de articole

Alte articole

Negumereanu vs Camur

Meci

Negumereanu vs Ulberg

Meci

Negumereanu vs. Saparbeg

Meci

Negumereanu vs Potieria

Meci