Meci

Negumereanu vs. Saparbeg

NICOLAE NEGUMEREANU vs. SAPARBEG SAFAROV

Meciul dintre Negumereanu vs. Saparbeg de la categoria semigrea a făcut parte din cardul preliminar al evenimentului „UFC on ESPN+ 5”, de la The O2 Arena din Londra.

Primul meci al lui Negumereanu în UFC a fost împotriva lui Saparbek Safarov.

Runda 1

Își ating mănușile și începe meciul. Safarov preia centrul octogonului și execută o lovitură joasă puternică, care este contracarată de o dreaptă a lui Negumereanu. Safarov intră înăuntru și reușește o directa de dreaptă, apoi îl prinde pe Negumereanu de cușcă. Fac schimb de genunchi în clinch. Safarov se agață de gard, iar arbitrul îl avertizează, dar nu îi ia niciun punct. Safarov reușește o singură lovitură, dar Negumereanu caută o kimura. Safarov este acum deasupra lui Negumereanu, în garda sa. Safarov aterizează la sol și lovește bine de sus. Negumereanu reușește să se descurce și caută să se blocheze la gleznă, dar Safarov se agață de gard. Roberts întrerupe lupta și, în cele din urmă, îi ia un punct lui Safarov pentru că s-a agățat de cușcă. Lupta este reluată. Safarov aplică o lovitură înaltă și apoi un croșeu de stânga. Lovitură joasă puternică a lui Safarov, care se apleacă apoi pentru o dublă lovitură, dar Negumereanu o blochează. Sună clopoțelul și prima rundă s-a încheiat.

Runda 2

Încă o dată, Safarov ocupă centrul octogonului și îl face pe Negumereanu să se retragă. Safarov îl zguduie pe Negumereanu cu un croșeu de stânga, dar acesta pare să fie în regulă. Negumereanu lovește cu un croșeu de stânga și îl face pe Safarov să se retragă, dar Safarov se apleacă și finalizează o dublă lovitură. Negumereanu se zbate din nou și caută un alt blocaj la gleznă, dar Safarov scapă din nou, prinzând gardul. El aplică câțiva pumni puternici și apoi se scufundă în garda lui Negumereanu. Safarov face o treabă bună, aterizând la sol și lovind de sus. Safarov lovește puternic cu coatele de sus. Aceasta este o rundă foarte eficientă pentru el. Se deplasează în poziție de montare completă, dar Negumereanu îl respinge. Safarov se întoarce la montaj complet și continuă să aplice lovituri, dar Negumereanu reușește să ajungă la finalul rundei.

Runda 3

Safarov avansează și se ferește din nou pentru o dublă tragere la picior. Safarov reușește să o facă și se află deasupra lui Negumereanu, în garda sa completă. Safarov continuă să aterizeze la sol și să lovească pe fața lui Negumereanu. Safarov este în control lateral și caută acum o kimura. El dă drumul la braț și aterizează mai mult pământ și lire. Negumereanu nu se poate ridica și continuă să primească lovituri. Safarov face o treabă foarte bună pentru a rămâne puternic deasupra și pentru a-l controla pe Negumereanu. Safarov continuă să îl țină pe Negumereanu jos și să dea pumni și coate de sus, în timp ce ceasul se scurge și lupta se termină în sfârșit.

Rezultatul final

Saparbek Safarov l-a învins pe Nicolae Negumereanu prin decizie unanimă (29-26, 29-26, 29-27).

Adversar : Saparbek Safarov

Arbitru de ring : Leon Roberts

Data evenimentului  : 16 martie 2019

Arena : O2 Arena

Oras : Londra, Anglia

Catalog de articole

Alte articole

Negumereanu vs Camur

Meci

Negumereanu vs Nzechukwu

Meci

Negumereanu vs Potieria

Meci

Negumereanu vs Ulberg

Meci