Meci

Negumereanu vs Potieria

NICOLAE NEGUMEREANU vs. IHOR POTIERIA

Luptele pline de violență continuă. Următorul meci are loc la categoria semigrea Negumereanu vs Potieria. Românul Negumereanu (12-1, 3-1 UFC) îl întâmpină pe ucraineanul debutant Potieria (19-2, 0-0 UFC). Arbitrul Kerry Hatley s-ar putea să fie foarte ocupat cu această luptă, întrucât cei doi au realizat împreună 20 de opriri în prima rundă în cariera lor.

RUNDA 1

Nu există nicio atingere a mănușilor. Potieria practic sprintează din colțul său, dar nu se angajează in lupta. Ucraineanul lovește de câteva ori înainte de a începe un schimb și îl lucrează pe „Nick” cu lovituri la fata. Negumereanu răspunde cu o dreaptă și presează pentru a reusi un takedown. Negumereanu îl ține pe Potieria strâns lipit de cusca și incearca o piedica în timp ce îi leagă piciorul adversarului său.

Potieria își strecoară propriul picior pentru a ieși din stransoare. Dar când o face, Negumereanu îl înțeapă cu o dreaptă, înainte de a-l strânge și mai mult. Cu pârghia în favoarea sa, Negumereanu se răstoarnă și îl aplatizează pe Potieria pe spate. Negumereanu începe să își lovească adversarul cu pumni iar Potieria își revine în garda completă.

Negumereanu prinde un singur picior și îl aruncă din nou la pământ pe Potieria. Acesta se întinde pe spate și primește câteva lovituri înainte ca Negumereanu să-l lase să se ridice. Negumereanu îl prinde pe Potieria cu stângă. Potieria îl răsplătește cu două lovituri joase. Negumereanu strecoară mână dreaptă pe deasupra și contracarează o lovitură de picior a lui Potieria când sună clopotelul.

RUNDA 2

Negumereanu iese în forță, cu o rafala de pumni. Potieria ripostează cu o dreaptă, dar este lovit cu o contra de stânga. Negumereanu folosește o lovitură de picior. Potieria îl lovește cu un croșeu de stânga în timp ce Negumereanu da o lovitură de picior. Ambii bărbați încep să se entuziasmeze și să se pregătească de încăierare. Negumereanu îl agață cu o dreaptă, iar acesta mai reușește o lovitură care îi zdruncină barba.

Potieria intră in adversar și se ciocneste din greșeală iar Negumereanu într-un schimb de lovituri îl zguduie pe ucrainean. Negumereanu își strânge adversarul și îl împinge la perete. Unde îl descarcă cu uppercut-uri și un pumn din intoarcere. Când Negumereanu se retrage, mâinile lui Potieria cad, în timp ce pare istovit. Negumereanu, pe de altă parte, este încă proaspăt.

Potieria încearcă o lovitură din intoarcere, dar este atât de telegrafiată încât fanii din rândurile din spate o văd venind primii. Negumereanu amestecă o schimbare de nivel cu genunchii și îi urmează cu pumni care îl trântesc pe Potieria la scrimă. Știind că îl are pe Potieria în corzi, Negumereanu dezlănțuie o furie de pumni care îl izbesc pe „Duelistul” de cusca.

Un upercut puternic îi dislocă aparatul bucal lui Potieria și îl trimite clar în tribune, iar Negumereanu nu se lasă nicio clipă. Cu pumni în buclă, uppercut-uri puternice și un genunchi în mijlocul unei salve, Negumereanu îl lucrează pe Potieria cu tot ce are.

„Nick” îl lovește pe Potieria cu pumni și genunchi până când Hatley intervine pentru a-l salva pe Potieria de propria duritate. Când Hatley intervine, picioarele lui Potieria cedează imediat sub el, iar acesta se prăbușește pe saltea fără vlaga.

Ce performanță pentru român, care se află la o serie de patru victorii consecutive. Negumereanu vs Potieria se incheie.

REZULTATUL OFICIAL

Nicolae Negumereanu l-a învins pe Ihor Potieria in runda a doua in minutul 3:33 prin TKO (lovituri de pumn și genunchi).

Adversar : Ihor Potieria

Arbitru de ring : Kerry Hatley

Data evenimentului  : 30 iulie 2022

Arena : American Airlines Center

Oras : Dallas, Texas, USA

Catalog de articole

Alte articole

Negumereanu vs Camur

Meci

Negumereanu vs Ulberg

Meci

Negumereanu vs Nzechukwu

Meci

Negumereanu vs. Saparbeg

Meci