Meci

Negumereanu vs Nzechukwu

NICOLAE NEGUMEREANU vs. KENNEDY NZECHUKWU

La categoria semigrea urmează să intre în ring: Negumereanu vs Nzechukwu. Tensiunea meciului începe să se simtă în aer, iar luptătorii sunt bucuroși să își atingă mănușile și să înceapă duelul.

RUNDA 1

Negumereanu lovește primul cu o lovitură oblică de genunchi, Nzechukwu nu răspunde, dar se pregătește de atac. Negumereanu își ține garda sus și îndepărtează din raza de lovire. Duelul continuă: o altă lovitură de genunchi, urmată de o dreaptă, o lovitură frontală, o fentă, un pumn. Adrenalina crește și cei doi sunt din ce în ce mai focusați. Când Negumereanu sare în față cu o lovitură de superman, Nzechukwu îl lovește cu piciorul în burtă pentru a-l intercepta. Aceeași lovitură de picior aterizează, iar mulțimea începe să-i acopere pe luptători cu huiduieli pentru relativa lor lipsă de implicare. Nzechukwu împinge o directă de stânga prin gardă, dar Negumereanu se năpustește în față cu o scurtă de pumni. Negumereanu îl urmărește, aruncând cu mâinile în timp ce îl face pe Nzechukwu să se retragă și să se apere. Runda se termină când luptătorul de la Fortis reușește o lovitură fulgerătoare la corp.

RUNDA 2

Repriza a doua începe cu o strângere de mână între cei doi. Această rundă îl găsește pe Negumereanu mai hotărât care continuă să îl atace pe Nzechukwu cu lovituri scurte. Luptătorul român încă nu-și poate pune la pământ adversarul, dar îl imobilizează la gard și îl lucrează încet cu genunchi în coapsă. Negumereanu luptă și schimbă constant nivelul, iar Nzechukwu este blocat fără nicio ofensivă, fiind lipit de peretele cuștii. Smith profită de eschiva lui Negumereanu și intervine pentru a-i despărți și le transmite să înceapă să se lupte. Negumereanu îl lovește  cu pumnii, dar Nzechukwu îl ridică în picioare cu mai multe lovituri drepte și precise care îl amețesc pe roman. Amândoi se lovesc cu pumnii, iar Nzechukwu se retrage cu un croșeu de stânga, dar punctează cu un altul, lovindu-l pe Negumereanu în nas. Fața lui Negumereanu se transformă brusc într-o mască purpurie, în timp ce sângele curge din ambele nări, iar acesta caută să se retragă după ce a încasat lovituri puternice. Runda se încheie în clinch.

RUNDA 3

Ultima repriză începe cu o avalanșă de lovituri săritoare și imprecise din partea românului. În timp ce Negumereanu se năpustește în față, Nzechukwu respinge și îl lansează cu degetul în globul ocular pe Negumereanu. Smith cheamă imediat doctorul, în timp ce întrerupe acțiunea, iar Negumereanu este în stare gravă, țipând de durere din cauza faultului. Negumereanu se chinuie să își deschidă chiar și ochiul drept, dar îi informează pe medic și pe oficiali că poate continua. Smith îi scade un punct lui Nzechukwu pentru faulturi repetate.

Lupta se reia, adrenalina și dorința de a ieși învingător atinge cote maxime. Negumereanu se rănește, se aruncă în față într-un efort de eliminare, iar Nzechukwu sare în aer cu un genunchi care se înfige în maxilarul românului.

Nzechukwu reușește un un-doi și își lovește adversarul cu o mână stângă. Negumereanu nu tresare și continuă să înainteze, scurgându-și sângele care îi acoperă barba, și îl surprinde brusc pe Nzechukwu cu o rafală de atac. În timp ce Negumereanu lovește puternic, Nzechukwu pare rănit, iar mâinile îi cad în timp ce se îndepărtează pe marginea exterioară a cuștii. Negumereanu avansează,  avântându-se cu lovituri sălbatice. Nzechukwu înscrie o dreaptă, dar va primi doi pumni direct în bărbie. Cei doi fac schimburi de pumni, iar apărarea este cea mai importantă acum. Negumereanu avansează și îl lovește pe Nzechukwu în partea laterală a capului cu câțiva pumni. Nzechukwu ripostează până la ultimul clopot.

REZULTATUL OFICIAL

Nicolae Negumereanu il învinge pe Kennedy Nzechukwu.

Adversar : Kennedy Nzechukwu

Arbitru de ring : Mark Smith

Data evenimentului  : 5 martie 2022

Arena : T-Mobile Arena

Oras : Las Vegas, Nevada, USA

Catalog de articole

Alte articole

Negumereanu vs Camur

Meci

Negumereanu vs Ulberg

Meci

Negumereanu vs Villanueva

Meci

Negumereanu vs. Saparbeg

Meci