Meci

Negumereanu vs Camur

NICOLAE NEGUMEREANU vs. ALEKSA CAMUR

Acest Negumereanu vs Camur are o însemnătate aparte fiind prima victorie obținută de român de asemenea și prima victorie a unui român în circuitul UFC.

RUNDA 1

Lupta începe în forță, cu mișcări rapide ale celor doi adversari ce își intră în ritm și încep să contracareze eficient: balansuri, uppercut-uri, pumni în stânga și în dreapta, trânte. Românul își dublează efortul, dar forța nu este suficientă, deoarece nu-l poate doborî pe adversar. Camur îl întâmpină pe adversarul său cu un genunchi și se abate de la pumnii, încearcă să-și restabilească echilibrul dar îl urmărește în continuare. Luptătorii sunt prinși într-o bătălie feroce, iar dorința de câștiga din ce în ce mare, spre finalul rundei Camur îi sparge nasul lui Negumereanu, iar tensiunea dintre cei doi este întreruptă de clopot final. Prima runda s-a încheiat.

RUNDA 2

Greii reiau meciul de unde au rămas, Negumereanu înaintează și îi „tatuează” lui Camur câteva lovituri de dreapta pe față. Dar adversarul nu se lasă mai prejos și îi pregătește doi pumni, dar încercările sale sunt în zadar întrucât nimic nu-l încetinește pe român. Negumereanu îi întinde de câteva ori coapsa lui Camur, dar scapă cu o altă apucare de gard și chiar i se plesnește mâna. Când Beltran strigă „Nu te apuca de gard, băiete!” Camur se luptă și are un genunchi pregătit pentru inamicului său. Cei doi se eliberează, dar Negumereanu este pregătit să contracareze cu o pereche de pumni puternici. Runda se încheie cu privirile tensionate ale celor doi „inamici”.

Negumereanu vs Camur

RUNDA 3

Startul rundei a fost dat chiar de țipătul lui Negumereanu, care dă semne că este pregătit să se dezlânțuie în ultima bătălie. Camur este mai precaut la început: lovituri simple, de la distanță. Negumereanu îl urmărește și îi aruncă lovituri grele. Adversarul dă cu piciorul jos și încearcă să contracareze, dar românul sprintează înainte spre aterizare. Negumereanu caută să-l arunce pe Camur, dar americanul îl împinge și înscrie câteva lovituri. Ambii aterizează în același timp, iar Camur trage pentru o dublă, dar este întâmpinat cu un cot zguduitor. Arbitrul încearcă să-i elibereze și îl avertizează pentru ultima oară pe Negumereanu să nu apuce gardul. Luptătorii se îmbrățișează pentru a pune capăt acestei lupte controversate, iar scorurile vor arăta cu exactitate cine a învins acestă strânsă bătălie.

Meciul dintre Negumereanu vs Camur se încheie.

REZULTATUL OFICIAL

Nicolae Negumereanu il invinge pe Aleksa Camur.

Adversar : Aleksa Camur

Arbitru de ring : Mike Beltran

Data evenimentului  : 19 iunie 2021

Arena :UFC APEX

Oras : Las Vegas, Nevada, USA

Catalog de articole

Alte articole

Negumereanu vs Villanueva

Meci

Negumereanu vs Potieria

Meci

Negumereanu vs. Saparbeg

Meci

Negumereanu vs Nzechukwu

Meci