ADRESA

Brașov, România

EMAIL:

nick@negumereanu.com

FOLLOW ME:

Antrenor

NINEL IANCULESCU

Antrenor și părinte în tot ceea ce fac.

Interviuri din presa.

„UFC este cea mai importantă promoție de pe glob în MMA și de aceea și nivelul concurenților este foarte ridicat. Eu și prietenii și colegii mei, ceilalți doi antrenori, considerăm că este destul de pregătit, dacă nu chiar 101% pregătit pentru următoarea confruntare. Pregătirea înseamnă ore întregi, zilnic, acordate antrenamentului, înseamnă multe sacrificii financiare, morale, sufletești. Ținând cont că este un mix de arte marțiale, este nevoie de un antrenor pentru fiecare sport care are legătură cu această competiție. Marii luptători din UFC au un staff de șase-opt persoane“, spune Ninel Ianculescu.

Interviu acordat unei publicații din Brașov.

Cu fiecare luptă în care suntem împreună, totul este mai ușor, ne cunoaștem și știm prea bine ce își dorește fiecare. Zilele în sala de antrenament sunt tot mai dure, dorința este tot mai intensă, iar mister nu slăbește din muncă, știe vreau fiu tot timpul câștigător.

„Ce îl diferențiază pe Nicolae de ceilalți luptători, pentru că, până la urmă, este singurul bărbat român din UFC?

– Are o inimă mare și credință puternică în Dumnezeu. Americanii i-au spus „lupul dacic, care a devenit leu cu un ochi”. Așa i-au spus americanii, în timp ce românii nici măcar nu l-au băgat în seamă.”

Interviu acordat publicației Fanatik.

 Ninel Ianculescu însoțește și este alături de mine mai mult decât oricine. Antrenamentele lui ajuta devin mai bun cu fiecare zi, fiecare meci dar mai important cu fiecare victorie.  încurajează frecvent și îmi spune într-o zi o devin campion în UFC, daca antrenez și îmi păstrez ritmul de lucru.

„Într-adevăr, în România, MMA-ul nu este atât de popular, ca în America.

– La noi, pe toată lumea interesează ce mașină și-a luat Florin Tănase sau nu știu care alt fotbalist, asta e de interes. În Las Vegas, din zece oameni, patru îl opresc pentru poze.

Unii îl și strigă pe nume, știu cine e. Îl strigă: „Nick! Nick!”. În America, deja a ajuns cunoscut, numai în România, nu. Nici boxul nu mai e de interes la noi. Noi am avut box foarte bun, am avut și sportivi foarte buni.

Fragment din interviul publicației Fanatik.